• Sponsoren

    Sponsoren

    Sponsoren

Hittegolf??? Hargen aan Sail 4-5 juli dit weekend de place to be!

HargenAanSail2015Website-banner
Hittegolf? En DAT is nou precies de reden dat je catamaran zeilt. Verstoppen in een zwembadje in de tuin… waarom? Jij bent aankomend weekend gewoon in Hargen aan Zee te vinden. Jij een paar dagen zeilen, de rest van de familie heerlijk met de andere beachsporten aan de gang. Zien we je aankomend weekend nog?

HargenAanSail2015Programma:

  • Vrijdag 3 juli 2014 -Vanaf 18:00 uur bootvervoer naar het strand
  • Zaterdag 4 juli 2014 – Vanaf 08:00 uur tot 10:00 bootvervoer naar het strand, 11:00 uur Briefing door wedstrijdleiding (regatta service Nederland), 12:00 uur 1ste wedstrijd
  • Zondag 5 juli 2014 – 11:00 uur 1ste wedstrijd, 17:00 uur Prijsuitreiking bij het clubgebouw (onder voorbehoud), 18:00 uur Vervoer boten van strand naar parkeerterrein (onder voorbehoud)

Inschrijven op Hargen aan Sail kan via de website. Instructies hoe op de locatie te komen en parkeer instructies (ook voor vervoer van de boot naar het strand) staan hier.

Gratis overnachten
Er is voor alle deelnemers de mogelijkheid om vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagochtend gratis te kamperen op het sportcomplex van de plaatselijke voetbalvereniging Duinrand S.. De kantine wordt in dit weekend vrijwel continu bemand om de deelnemers te voorzien eten en drinken. Uiteraard is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezig douches. Tegen een gereduceerd tarief rijden taxi’s op gezette tijden van- en naar het strand!

Het gehele weekend [rogramma is terug te vinden op www.hargenaansail.nl

Reacties zijn gesloten.