Inschrijvingen 39e editie Ronde om Texel 2016 vanaf 1 maart geopend

Round Texel 16-06-2013-5641
Op zaterdag 25 juni 2016 staat de 39e editie van de Ronde om Texel gepland. De organisatie is al druk met de voorbereidingen bezig en zal binnenkort met de inschrijvingen gaan beginnen.

Het lijkt nog erg ver weg, maar voor je het weet zeilen we alweer het befaamde rondje om het eiland heen. De inschrijvingen gaan op 1 maart a.s. van start. Noteer deze datum alvast in je agenda en schrijf je ook direct in als je erbij zult zijn. Inschrijvingen kunnen vanaf 1 maart hier gedaan worden.

De Ronde om Texel zelf is een officieel Formule 18 klassenevenement en telt dus mee voor de jaarranking! De Texel Dutch Open (op de dagen voorafgaand aan de Ronde zelf) tellen sinds dit jaar niet meer mee voor de jaarranking. Hierover hebben we tijdens de Algemene Leden Vergadering in december uitleg gegeven en staat verder toegelicht in dit artikel. Maar schrijf je vooral wel in voor de Texel Dutch Open, want een betere training op ‘het rondje’ kun je je niet wensen!

De reserve zeildag voor de 39e Ronde om Texel is op zondag 26 juni 2016. Meer informatie is te vinden op de officiële website en de Facebookpagina van de Ronde om Texel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.