We kunnen weer zeilen!

We hopen dat alle F18 zeilers en hun naasten de corona crisis tot dus ver goed zijn doorgekomen.

Qua zeilen is er nogal wat roet in het eten gegooid. Bij de start van het seizoen in april zaten we thuis, terwijl het prachtig zeilweer was. En ook in de maanden daarna werden alle wedstrijden gecancelled.  
 
We zijn nu in gesprek met de verschillende organisaties om te kijken of we de geplande wedstrijdkalender vanaf augustus in stand kunnen houden. 
 
Ook in het buitenland worden de maatregelingen langzaam versoepeld. Onze Duitse buren kondigen aan dat hun German Open Championship plaats vindt op  8 en 9 augustus in Lubeck. Ze nodigen ons van harte uit om te komen zeilen. Er zullen 4 races per dag worden gezeild. Er zijn geen samenkomsten op de wal, dus geen briefing, gezamenlijke maaltijden of prijsuitreiking. Zie deze link voor meer informatie. https://www.lyc.de/segeln/regatten/sommermoeven/index.html 
 
Het Nacra Open in Hellevoetsluis wordt eventueel verschoven naar ditzelfde weekeinde van 7-9 augustus. Zodra daarover meer duidelijk is laten we dat weten.  
 
De ‘Stockholm Archipelago Raid’ gaat ook door, van 20 tot 23 augustus met een maximum van 25 boten. Omdat er een aantal teams afvallen vanwege in-reis-restricties naar Zweden is inschrijven weer mogelijk. Doe je dit voor 1 juli dan geldt er nog een lagere fee.  http://www.stockholmarchipelagoraid.com/
 
We zien elkaar snel op het water !

Reacties zijn gesloten.