Raid Archipelago 2015 – Inschrijven mogelijk per 1 maart a.s.

Raid_Archipelago_2014Vorige maand was er al berichtgeving omtrent de Raid Archipelago 2015, het 4-daagse Formule 18 event (27-30 augustus) wat je volgens velen niet mag missen. De Zweedse organisatie heeft niet stil gezeten en heeft aangekondigd dat de inschrijvingen per 1 maart a.s. om 00:00 van start zullen gaan. Ze broadcasten dit zo breed mogelijk om een zo internationaal mogelijk deelnemersveld te kunnen hebben. Maar… het aantal deelnemende Formule 18 boten staat op maximaal 30, dus wees er snel bij!

Belangrijke data en info:

  • Inschrijven is mogelijk vanaf 1 maart 2015 om 00:00 CET
  • Na registratie heb je de mogelijkheid om tot 15 april 2015 het eerste deel van het inschrijfgeld te voldoen (2000 SEK = +/- 210 EURO). Dit is zo’n 25% van het totale inschrijfgeld
  • Het totale inschrijfgeld voorziet in: recht op deelname, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner voor 2 personen
  • Na 15 april 2015 geldt ‘wie het eerst komt die het eerst maalt’ principe. Alle inschrijvingen die dan worden gedaan en direct worden betaald hebben dan ook voorrang op iedereen die zich wel vooraf had inschreven, maar niet voor 15 april 2015 het eerste deel van het inschrijfgeld heeft overgemaakt.

Nordic Challenge

Voor wie een totale ‘Nordic Experience’ wil ervaren is er nog een grotere uitdaging. De Noorse en Zweedse F18 organisaties organiseren de zogenaamde ‘Nordic Challenge’. Hierbij maak je kans jezelf te laten kronen tot ‘Nordic Champion’. Enige voorwaarde is dat je meevaart aan onderstaande twee events:

Het is een kwestie van je boot na de F18 Worlds in Duitsland naar Oslo te verplaatsen en vandaar uit aan bovenstaande events mee te doen. Ideaal als je het wilt combineren met een mooie vakantie in Noord-Europa en al het moois daar vanaf het water te ervaren. Voor meer inside informatie en alle mogelijkheden kun je ook contact opnemen met Lars Linder via Facebook of per email (lars.linder@me.com)

Reacties zijn gesloten.