DG press en Nacra Sailing lanceren DG PRESS SAILING TEAM

19663cfd-1e19-4a30-be49-573d28e54e67De innovatieve drukpersbouwer DG press lanceert in samenwerking met Nacra Sailing het DG press SailinG Team. De samenwerking tussen de twee internationaal opererende en snel groeiende bedrijven, heeft onder andere als doel om een bijdrage te leveren aan de zeilsport. Het DG press SailinG Team start met drie boten in de F18 klasse. Het plan is om hier in 2016 een beloften team met jong talent aan toe te voegen.

DG press kiest voor een schone, duurzame en internationale sport
De keuze voor een schone, duurzame en internationale sport sluit goed aan bij de kernwaarden van DG press. De F18 is een innovatieve, snelle, high tech boot, net als de markt waarin DG press opereert. Het bedrijf heeft al jaren een link met de zeilsport doordat één van de eigenaren, Peter Kloppers, als hobby op de F18 vaart: “Deze sponsoring is een mooie onderscheidende manier om wereldwijd uiting te geven aan wat we doen. Daarnaast willen we ook onze klanten en zakenrelaties de kans geven om kennis te maken met de sport die linkt met onze kernwaarden en waar wij ons verbonden mee voelen.”

“De samenwerking met Nacra Sailing past goed in ons plaatje”
“De lancering van de samenwerking met een gelijkgestemd en wereldwijd opererend bedrijf als Nacra Sailing, is creatief en innovatief omgaan met de mogelijkheden die we hebben. Dit past goed in ons plaatje. Het bekendheid geven aan DG press voor een groot internationaal publiek tegen relatief lage kosten is belangrijk voor de ontwikkeling die we als bedrijf doormaken. Naast het willen presteren heeft het team ook de fun van het varen hoog in het vaandel staan.”, aldus Remko Koolbergen en Peter Kloppers, eigenaren van DG press.

Programma DG press SailinG Team
Het DG press SailinG Team bestaat momenteel uit drie Nacra F18’s met ervaren zeilers. In 2016 wordt hier een beloften team van de nieuwe generatie F18 zeilers aan toegevoegd. Talenten die interesse hebben kunnen zich hier in 2015 voor aanmelden. Het programma voor komend zeilseizoen bestaat onder andere uit de volgende evenementen: North Sea Regatta, Eurocat in Carnac, de Texel Dutch Open, Ronde om Texel, De WK F18 in Kiel en het Open Kampioenschap F18 in Medemblik.

Dienstverlening blijft de kracht van DG press
DG press is een drukpersbouwer uit Hall die in 2009 ontstond na het faillissement van Drent Goebel. Het bedrijf begon met dienstverlening voor de wereldwijde geïnstalleerde drukpersen van het voormalige Drent. Het bedrijf is in vijf jaar tijd uitgegroeid van een onderneming met 12 man naar een succesvolle internationale speler met meer dan 60 personeelsleden in dienst.

De innovatieve web offset specialist heeft in de afgelopen jaren de hypermoderne Thallo-drukpers ontwikkeld, de beste web rotatie offsetdrukpers voor flexibele materialen zoals kunststofverpakkingen. Dienstverlening zal echter altijd de kracht blijven achter DG press.

Reacties zijn gesloten.