Voorinschrijving gestart: Tweedaagse van Zandvoort & Eneco Luchterduinen Race (15/16 aug)

EnecoOp zaterdag 15 en zondag 16 augustus organiseert de Watersportvereniging Zandvoort haar jaarlijkse “Tweedaagse van Zandvoort”, met op zaterdag 15 augustus de Eneco Luchterduinen Race. Eneco heeft ervoor gekozen deze fantastische catamaranrace te ondersteunen om dit evenement in samenwerking met de Watersport Vereniging Zandvoort nog groter en professioneler te maken. 

De  naam  ‘Luchterduinen’  verwijst  naar  de  locatie  van  het windmolenpark  voor  het   kustgebied tussen Noordwijk en Zandvoort. De duinen in dit gebied hadden in het verre verleden de naam  “Luchterduinen”.  De wedstrijden zijn zeer geschikt voor de fanatieke wedstrijdzeilers die een lange afstandsrace willen neerzetten en voor de recreatieve catamaranzeilers is er een korter parcours uitgelegd tot Noordwijk, zodat het voor ELKE catamaranzeiler een uitdaging is om deel te nemen.

Wij nodigen je graag uit om er op 15 en 16 augustus in  Zandvoort  bij  te  zijn.  En……….  je  kunt  je   alvast online voorinschrijven via de link: Inschrijven voor de Eneco Luchterduinen Race

Eneco Luchterduinen Race 2015Met het online inschrijven help je de organisatie mee in haar voorbereiding en bovendien ligt er dan op de zaterdag bij de inschrijfbalie een ingevuld inschrijfformulier voor je klaar, wat een vlotte afhandeling bij de inschrijfbalie mogelijk maakt. Verder reserveren wij voor jou een lekkere maaltijd op de zaterdagavond en een ontbijt op de zondagmorgen.

Voor meer informatie, klik snel op de volgende link: Meer info over de Eneco Luchterduinen Race 

Waarom nog wachten met inschrijven? Laten we er met elkaar een mooi zeilevenement van maken!

Reacties zijn gesloten.