Verslag F18 ALV 11 Januari 2015

Een hoge opkomst en veel gezelligheid kenmerkte de eerste Algemene Ledenvergadering van 2015. Het was immers alweer een paar maanden geleden dat we met z’n allen op deze manier bijeen waren. Dank aan de WV Zandvoort voor het beschikbaar stellen van hun clubgebouw. De notulen van deze ALV van 11 januari 2015 vind je hier.

2015 Worlds in Kiel
Peter van den Berg, één van de Duitse F18 leden (met Nederlandse roots!) en lid van de vereniging waar de Worlds 2015 zullen worden gehouden, was toevallig in het land en hij was meer dan bereid om zijn informatie over de aankomende F18 Worlds locatie met ons te delen.

Hier kwamen veel nuttige tips uit voort zoals de precieze locatie van het event, de lokale omstandigheden, voorbereidingsmogelijkheden (Kieler Woche) en accommodatie opties.

Clinic
WP_20150111_001
Voor de aanwezige F18 en WV Zandvoort zeilers gaf topzeiler Jeroen van Leeuwen een clinic over de fijne kneepjes van wedstrijdzeilen op hoog niveau waar hij in de diepte ging over snelheid, tactiek en boot-handling.

Beterschap gewenst aan Gunnar Larsen die door griep helaas moest afzeggen.

 

Nieuwe voorzitter
Na een jarenlange inzet werd het tijd om het voorzitterschap-stokje door te geven aan een opvolger. Mischa Heemskerk had per brief het bestuur en de leden bedankt voor de goede samenwerking en alle mooie events. Aangezien er zich geen tegenkandidaten hadden gemeld werd kandidaat voorzitter Bas Paumen met algemene stemmen gekozen tot nieuwe voorzitter.

Het volgende punt op de agenda was de presentatie van de toekomstplannen en in welke manier deze vorm moeten krijgen. Tijdens de volgende ALV op 8 februari 2015 zullen deze plannen concreter aan bod komen en hoe ook de leden hier een steentje aan bij kunnen dragen.

Enquête
De enquête die eind vorig jaar werd rondgestuurd heeft veel inzicht gegeven over hoe de huidige en oud F18 zeilers denken over de staat van de F18. Ook deze resultaten zullen tijdens de volgende ALV op 8 februari uitgebreid besproken worden.

Borrel
Onder het genot van een biertje en bitterballen werden herinneringen opgehaald en toekomstplannen besproken. Daarnaast werden Hans en Marius van Dam uitgeroepen tot beste F18 team van het jaar, en wie weet krijgen ze volgend seizoen nog wat meer concurrentie 🙂

Reacties zijn gesloten.