Aankondiging theorie clinic en ALV van 8 februari

Na een zeer geslaagde kick-off van het jaar afgelopen zondag, zullen we op zondagmiddag, 8 februari 2015 bij WV Braassemermeer alweer de volgende F18 bijeenkomst houden.

De agenda voor de middag ziet er als volgt uit:

  • 14:30 Clinic toepassing wedstrijdregels voor high performance catamarans
    Deze clinic zal worden verzorgd door Jos Spijkerman, een “ISAF International Judge and Empire”. Jos zal ingaan op met name situaties waar veel teams door de hoge (onderlinge) snelheid vaak in de problemen komen, zoals bijvoorbeeld bij de boeirondingen. Je kunt je voor deze clinic voorbereiden door de wedstrijdregels op het water nog een keer door te nemen zodat je met een goede basis de aan bod komende situaties kan volgen. Jos heeft enkele jaren geleden al een keer een zeer geslaagde clinic voor de F18 leden gegeven en het belooft weer een zeer nuttige én leuke clinic te worden!
  • 17:00 Algemene ledenvergadering
    We gaan met veel energie en nieuwe initiatieven in het nieuwe jaar van start! Onder meer aan bod zal komen de terugkoppeling van de resultaten van de net afgesloten enquête en de daaraan te verbinden actiepunten. De agenda van deze ALV vind je hier.

We verwachten de middag om uiterlijk 18:30 af te sluiten.

De clinic en ALV staan open voor alle leden van de Nederlandse F18 klasse. Wil je lid worden, kijk dan hier hoe je dat het snelst doet.

Reacties zijn gesloten.